Sewage treatment as an industry subsidy. - Bhansali, A.
Federálne normy USA na legislatívnu kontrolu znečisťovania vôd. Priemyselné znečisťovanie. Odpadové vody. Úprava odpadových vôd. Subvencie do procesu úpravy odpadových vôd a priemyselný rozvoj. Fázové účinky subvencií.