<La> transmission des exploitations agricoles dans la CE. - Perrier-Cornet, Ph
Prevod poľnohospodárskych podnikov, ich rovnorodosť a rôznorodosť. Právne režimy prevodu a dedičská prax. Dedičské právo vo Francúzsku, Taliansku a SRN. Dôležitosť rozsahu podnikov. Modernizácia a zmena generácie. Mladí farmári: rozdiely od krajiny ku krajine, finančná situácia je rozdielna. Ich zadlženosť. (INRA-Sciences sociales 1992, č.2.).