<Die> Märkte für Getreide, Eiweisfuttermittel und Kartoffeln. - Uhlmann, F.
Svetový trh obilia v r. 1992. Svetová výroba obilia. Stagnácia svetového obchodu s obilím. Ceny obilnín na svetových trhoch v r. 1992. Stagnácia výroby olejnín. Stabilita cien bielkovinových krmovín. Stabilita cien bielkovinových krmovín. Európsky a nemecký trh obilia. Vysoká úroda zemiakov v r. 1992. Zrútenie cien na trhu zemiakov.