<Die> Märkte für Eier und Geflügelfleisch. - Frenz, K.
Svetový trh vajec v r. 1992. Svetové ceny, dovoz, vývoz. Trh vajec ES. Svetový trh a trh ES hydinového mäsa. Výroba hydinového mäsa, jeho dovoz a vývoz. Spotreba hydinového mäsa v krajinách ES. Výrobná cena hydiny v ES.