<Die> Märkte für Schlachtvieh und Fleisch. - Probst, F.-W
Svetový trh hovädzieho, teľacieho a byvolieho mäsa v r. 1992. Bravčové mäso na svetových trhoch. Vývoj cien bravčového mäsa. Baranie, jahňacie a kozacie mäso. Trh jatočného dobytka a mäsa ES a v Nemecku v r. 1992. Výroba a zahraničný obchod.