Bariéry na ceste podnikania.
Súbor príspevkov k problémom rozvoja súkromného podnikania na Slovensku z hľadiska legislatívy, realizácie hospodárskej, hlavne finančnej politiky (dane, úvery, úroky), politiky zamestnanosti a vzdelávania. Slovenský živnostenský zväz a živnostenský zákon. Poradenstvo. Podnikateľské fondy (Americko-česko-slovenský a Phare).