Kierowanie innowacjami w przedsiebiorstwie. - Penc, J.
Spoločné črty úspešných podnikov podľa amerických ekonómov. Stratégia aktivity a inovačné procesy. Stratégia aktivity môže byť zachovávacia (reaktívna) alebo inovačná. Typy stratégie podniku a prevládajúce zásady ich činnosti. Defenzívna a ofenzívna stratégia. Zdroje informácií pre inovačné procesy. Spôsoby promovania inovácií.