Kritériá sú prísne, šanca 500:1. Podnikateľské inovatívne centrum v Bratislave - inkubátor malého a stredného podnikania. - Prosnan, Jozef
BIC - Business and Inovation Centre - Podnikateľské a inovatívne centrum - je súčasťou európskej siete - European Business and Innovation Centre Network so sídlom v Bruseli. So súhlasom ES a programu Phare buduje BIC v strednej Európe. Bratislavské BIC pomáha zakladať (výberom z projektov) firmy orientované na inovatívne technológie od pomoci pri spracovaní idey, podnikateľského plánu až po poskytnutie priestorov, techniky, poradenstvo, konzultácie atď.