Malé a střední podnikání vyžaduje podporu. - Horkel, V.
Vývoj a súčasný stav malého a stredného podnikania v ČSFR. Prekážky rozvoja malého a stredného podnikania v Českej republike. Podpora malého a stredného podnikania v krajinách ES. Trh ako priorita v existencii každej jednotlivej firmy. Formy podpory rozvoja malých a stredných firiem v krajinách ES. Význam skúseností krajín ES pre rozvoj podnikania v ČR.