Manažeři územní správy. - Kusák, V.
Rozbor pojmu manažér územnej správy. Štyri typy týchto manažérov: spoločenský leader; spoločenský predstaviteľ; administratívny inovátor a administratívny úradník. Pracovná orientácia (podstatné charakteristiky) základných typov manažérov územnej správy.