Mladší generace teoretiků řízení. - Byrne, J.A
Nástup novej generácie autorov myšlienok o riadení. Jej predstavitelia zdôrazňujú, že kľúčovým faktorom podnikania sú znalosti a informácie, odmietajú postupné zmeny, odporúčajú podnikovým manažérom uskutočňovať totálne zmeny radikálne, odrazu, ťažisko organizačného záujmu presúvať na uspokojovanie zákazníkových potrieb, ponechať ľuďom, aby prevzali alternujúce úlohy vedúcich tímov. Uvedenie niektorých predstaviteľov mladšej generácie teoretikov riadenia a ich myšlienok.