Orientace řídících stylů v praxi. - Stýblo, Jiří
Správny štýl riadiacej práce býva často kľúčom k prosperite podniku. Štýl sa adaptuje podľa potrieb hospodárskej praxe. Charakteristika motivačného riadiaceho štýlu, trhovo podnikateľského štýlu riadenia a stratégie dlhej vlny ako prístupu k orientácii riadiaceho štýlu.