Vzájomný vzťah medzi riadením podniku a informačnými systémami v podmienkach trhovej ekonomiky. - Dudinská, Elvíra
Zvyšovanie nárokov na objektívne informácie o hospodárskych výsledkoch a faktoroch, ktoré k nim viedli. Podklady pre formovanie racionálnej stratégie podniku. Úloha štátu pri budovaní údajovej siete. Modelové zobrazenie inovačnej aktivity podniku v informačnom systéme.