Živá voda pro podniky v tísni. Obrat k lepšímu začína někdy obměnou vrcholového managementu. - Košelka, F.
Turnaround management ako proces revitalizácie podniku na nový, konkurencieschopný a ziskový celok. Strategický a operačný turnaround.