O bankrotech a jejich řešení. - Zoulík, F.
Prehľad problémov, spojených s konkurzným a vyrovnávacím postupom. Nedokonalosti zákona 328/1991 o konkurze a vyrovnaní. Inštitút konkurzu a jeho aplikácia v našich podmienkach. Konkurz sa hodí do štátov s rozvinutou trhovou ekonomikou na riešenie ojedinelých prípadov - v ČSFR treba hľadať aj iné postupy.