Skúsenosti z bankrotov v Maďarsku. - Kalay, K.
Zákon o konkurznom konaní (o bankrote) platí v Maďarsku od 1.1.1992. Postihol 1971 podnikov, v ktorých bolo zamestnaných 256 tisíc pracujúcich. Údaje o celkovom počte návrhov na bankrot, ukončených bankrotoch, likvidáciách a ekonomických dopadoch za obdobie jún-september 1992.