Poradnik dla handlujacych z zagranica. 10. - Marciniak-Neider, D.
Doprava a špedícia tovarov. Dopravné problémy v kontrakte. Špedícia tovarov - špedičná firma, jej organizácia a jej činnosti. Špeditér je sprostredkovateľom. Špedičná zmluva. Špeditér v úlohe kombinovaných prevozov. Konosament FIAT ako medzinárodný doklad. Vzory dokladov s podmienkami. Špedičné potvrdenie o prijatí tovaru.