Transport kombinowany w integrujacej sie Europie. - Burnewicz, J.
Kombinovaná doprava v dopravnej politike EHS. Základný právny akt - Direktíva ministerskej rady EHS č. 75/130/EEC z r. 1975 o kombinovanej doprave. Ďalšie nariadenia a direktívy EHS. Druhy kombinovanej dopravy v EHS. Hlavní dopravcovia. Veľkosť a štruktúra kombinovanej dopravy v EHS a jej perspektívy.