Finanční účty v účetnictví politických stran, hnutí, občanských sdružení a jiných nevýdělečných organizací od roku 1993. - Tuček, V.
Poznámky k článku J. Lehkoživa "Finanční účty podnikatelů (Účetnictví 11/92), na základe ktorých je možné ho použiť i pre účtovníctvo občianskych združení.