Zúčtovací vztahy, vkladové a krátkodobé úvěrové účty. - Šmíd, Vítězslav
Charakteristika účtovných skupín a účtov. Príklad účtovania zmenkových pohľadávok v rozpočtovej organizácií, v obci, v príspevkovej organizácii a v hospodárskej činnosti rozpočtovej organizácie. Príklad účtovania prijatej krátkodobej zálohy od odberateľa v rozpočtovej organizácii a veľký počet ďalších konkrétnych príkladov účtovania.