Účetní soustavy a církve a náboženské společnosti. Výklad paragrafu 9 zákona o účetnictví. - Huleš, J.
Rozlíšenie subjektov, ktoré účtujú v podvojnom účtovníctve. Účtovanie v prípade dotácií a v prípade podnikania cirkví a náboženských spoločností.