Účtování zásob v účetnictví politických stran, hnutí, občanských sdružení a jiných nevýdělečných organizací od roku 1993. - Tuček, V.
Vymedzenie pojmu zásob a účtovanie zásob. Stručná charakteristika niektorých účtovných postupov pri účtovaní zásob. Oceňovanie zásob.