Finanční účty podnikatelů. - Lehkoživ, J.
Charakteristické rysy majetku, účtovaného v účtovnej triede 2 - Finančné účty. Finančný majetok a zdroje jeho tvorby. Hotovosti a ceniny. Bankové účty a krátkodobé bankové úvery. Opravné položky k oceneniu krátkodobého finančného majetku.