Výkaz peňežných toků. 1. - Schroll, R.
Tradičný spôsob finančného výkazníctva a jeho nedostatky. Stručný prehľad doterajšieho vývoja. Fondy finančných prostriedkov. Tokové veličiny a forma výkazu o finančných tokoch.