Oborotnyje sredstva i nalogi. - Moljakov, D.S
Vplyv rastu cien na podnikové financie. Nedostatok obežných prostriedkov v podnikoch a úvery. Vplyv finančnej politiky štátu na podnikové financie. Cestná daň a daň z majetku spôsobujú nedostatok obežných prostriedkov. Kritika koncepcie dane z pridanej hodnoty obsiahnutej v zákone. Odvádzanie prostriedkov podnikov na nevýrobné náklady.