Sestavení výroční zprávy. Doporučení, jak získat pravdivý obraz o silných a slabých stránkách firmy. - Vomáčková, Hana
Povinnosť vypracovať firemnú výročnú správu ukladá zákon o účtovníctve č. 563/1991 Zb. Niekoľko doporučení pre správne vypracovanie výročnej správy. Výsledovka, súvaha, prehľad výpočtu cash flow. Finančná rovnováha. Pohyb peňazí. Výpočet likvidity.