Losgrössenentscheidungen bei zyklischem Lieferabruf. - Stadtler, H.
Riešenie vytvorenia systému dodávok synchronizovaných s výrobou (JIT) z pohľadu dodávateľa. Optimálna veľkosť dodávok pri variáciách dodacích cyklov. Nezávislosť veľkosti dodávky od dĺžky objednávkového cyklu. Náklady závislé od veľkosti dodávky. Cyklus dodávok s minimálnymi nákladmi. Náklady na dodávky pri nútenej produkcii synchronizovanej s potrebami. Kusové náklady pri synchronizovaných dodávkach.