Neue Produktionskonzepte in einem turbulenten Umfeld. Erfahrungen aus dem Brasilianischen Maschinenbau. - Meyer-Stamer, J.
Stratégie modernizácie výroby v strojárskych podnikoch v Brazílii a ich analýza na základe prípadovej štúdie. Potreba nového modelu rozvoja v podmienkach otvoreného hospodárstva a zmien v ekonomickom prostredí. Rozšírenosť nových technológií výroby a inovácií v organizácii. Problémy sociálnych inovácií. Skeptický postoj zahraničných firiem a jeho vplyv na strednodobú medzinárodnú konkurencieschopnosť.