Problémy výrobného managementu organizačnej jednotky v podmienkach trhovej ekonomiky. - Novek, Z.
Výrobný management organizačnej jednotky magnezitového výrobného procesu. Analýza ukazovateľov úlohy deľby a kooperácie práce v organizačnej jednotke. Vývoj vlastných nákladov na jednotku produkcie. Počet pracovníkov organizačnej jednotky a ich štruktúra. Základné prostriedky, produktivita práce a prácnosť.