Boj o čas v průmyslu. - Meilhaud, J.
Jednou z charakteristických čęt súčasného priemyslu je snaha maximálne skrátiť a spružniť cyklus vývoja a výroby. Článok, prevzatý z časopisu l'Usine Nouvelle 1992, č. 2378, s. 12-16, zovšeobecňuje tieto tendencie pôsobiace dnes v podmienkach hospodárskej recesie, zostrujúcej sa konkurencie a odbytových ťažkostí.