Majsterský list pre vedúceho prevádzky. - Engel, P.
Krúžky kvality. Ciele krúžkov kvality. Ciele učenia sa. Ciele zvyšovania produktivity a zlepšovania kvality. V čom vidia Japonci najvlastnejšie ciele krúžkov kvality.