Process management methodology brings uniformity to DBS. - Kane, E.J
Popis programu na komplexné zvýšenie akosti produkcie uplatnením metodiky zv. riadenia procesov. Vychádza z princípov, ktoré uplatnila IBM Corporation v 80. rokoch. Modifikovaná metodika pozostáva z 8 fáz (nadväzných aktivít) od identifikácie priorít, cez overenie cieľov procesu, až po jeho pretvorenie a zhodnotenie výsledkov. Úlohy pri implementácii jednotlivých fáz.