Computer technology and the location of economic activity. - Peitchinis, S.G
Vplyv nových technických objavov a technického rozvoja vôbec na rozloženie hospodárskych aktivít, na štruktúru organizácie priemyslu a na organizáciu práce - príklad vplyvu prudkého rozvoja počítačovej techniky. Výskum možných účinkov integrovaných a interaktívnych počítačovokomunikačných systémov na rozloženie priemyselných procesov a organizáciu práce.