Quarterdeck Desquiew/X. - Maleňák, P.
Aplikácie Quarterdecku z prostredia DOS a Windows do UNIXu a UNIXové aplikácie do prostredia DOS a Windows. Výhody prostredia Desquiew/X pri zvýšení výkonnosti, jeho základné schopnosti. Sieťový profil Desquiew/X, jeho rozdiely oproti iným prostrediam. X aplikácia a Microsoft Windows na Desquiew/X. Konfigurácia Desquiew/X.