K podmínkám systémových a strukturálních změn. Některé otázky sociální transformace. 2. - Kalinová, Lenka
Hodnotenie výskumu hospodárskej a sociálnej politiky vo vyspelých krajinách. Ekonomická transformácia a praktické kroky ekonomickej a sociálnej reformy od r. 1989. Niektoré aspekty sociálneho vývoja a sociálnej politiky v Česko-Slovensku v uplynulých desaťročiach. Transformácia nevýkonného sociálneho systému. Potreba humánneho hospodárskeho zriadenia.