Srovnání inovační činnosti průmyslových podniků v letech 1989 až 1991. - Kučera, J.
Prehľad základných analytických záverov troch dotazníkových prieskumov o celkovej inovačnej činnosti podnikov spracovateľského priemyslu, ktorú uskutočnil INFOSTAT, pobočka Praha v rokoch 1990 až 1992 podľa upravenej metodiky testovania inovácií SRN, Rakúska a ďalších štátov OECD. Porovnanie inovačnej činnosti podnikov spracovateľského priemyslu pred zahájením ekonomickej reformy v r. 1989 a po jej zahájení v r. 1990 a 1991.