<The> social impact of restructuring in rural areas of Hungary: disruption of security or the end of the rural socialist middle class society? - Toth, A.
Pochopenie významu súkromného sektoru, t.j. tzv. druhej ekonomiky v Maďarsku už v 70. rokoch a jeho význam v poľnohospodárstve. Podiel produkcie malých a stredných fariem na celkovej poľnohospodárskej výrobe. Dôsledky vplyvu druhej ekonomiky na ekonomickú štruktúru. Zmiešaná ekonomika a duálna sociálna štruktúra. Zamestnanosť v štátnych a súkromných podnikoch.