Pre-commitment and flexibility. Applications to oligopoly theory. - Spencer, B.J
Analýza úlohy predbežných dohôd v priemyselných organizáciách. Predbežná dohoda ako významná súčasť reálnej obchodnej stratégie. Rizikovosť predbežných dohôd. Výhody flexibility a výhody predbežných dohôd. Vplyv vonkajšieho prostredia a jeho význam.