Tak jako zákony kázaly nám! Kdo nezná zákony, žije klidně. Kdo je zná, žije klidněji!
Informácia o informačnom systéme právnych predpisov. Systém pracuje na počítačoch PC a dodáva ho vydavateľstvo Data Expres. K dispozícii sú moduly Zákonník práce, Občiansky súdny poriadok a Nová daňová sústava. Dodávajú sa i súvisiace predpisy a príslušné judikatúry.