Některé zkušenosti se zaváděním národního účetnictví. - Pelej, J.
Prehľad postupnosti krokov pri zavádzaní systému národného účtovníctva. Porovnanie starého a nového systému. Experimentálny výpočet makroagregátov pre ČSFR, ich štvrťročných odhadov a prepočet na konštantné ceny. Problémy, ktoré prinášajú štatistickému prieskumu hlboké sociálne zmeny. Potreba spolupracovať s externými organizáciami a využiť poznatky iných štátov.