Odhad čistého disponibilného důchodu domácností za 1. čtvrtletí 1991 a 1992. - Pelej, J.
Pokus odhadnúť hodnotu čistého disponibilného dôchodku domácnosti pomocou dostupných dát. Ide o nový ukazovateľ, ktorý sa poprvýkrát objavil v správe Federálneho štatistického úradu za 1. štvrťrok 1992 v rámci zavádzania národného účtovníctva podľa európskej sústavy ESA do praxe československej štatistiky.