fogyasztás és a fogyasztói magatartás Magyarországon. - Mellár, T.
Retrospektíva spotreby v Maďarsku za obdobie 30 rokov na báze hypotézy permanentných príjmov a príjmov životného cyklu. Perspektívy správania sa spotrebiteľa, teória random walk (náhodné potulky) a neaplikovateľnosť očakávaní racionálneho správania sa spotrebiteľa v Maďarsku. Teória spotreby na báze aktuálnych príjmov a jej využitie pre opis spotreby v Maďarsku. Vplyv nízkych príjmov a nerozvinutého úverovania na spotrebu.