Posílit systém renovací. - Bartolomei, H.G
Unikátny systém Medzinárodnej organizácie práce ILO na ochranu práv pracujúcich a zlepšenie ich životných podmienok (Medzinárodný kódex práce) - nutnosť úprav a inovácií, hlavne v sfére kontrolných procedúr, ktoré by reagovali na politické, ekonomické, technologické a kultúrne zmeny na konci tohto storočia. - Rozhovor s vedúcim odboru pracovných noriem ILO.