Člověk v organizaci a personální řízení. Výběr z kursu personálního řízení FF UK. - Doktorová, B.
Vplyv súčasných ekonomických a sociálnych zmien na vzťah pracovníka a podniku. Nová koncepcia človeka v organizácii. Aktuálne problémy riadenia. Význam ľudských zdrojov a poslanie sociálneho manažéra. Nová úloha personalistiky a vzdelávanie personalistov.