<An> investigation into the power of insiders in wage determination. - Nickell, S.
Výskum významu úlohy vnútorných faktorov rozhodovaní o mzdách. Odborárske a neodborárske modely správania sa miezd. Mzdy ako konvexná kombinácia vnútorných a vonkajších faktorov. Model stanovovania miezd v priemysle - údaje zo 14 britských priemyselných odvetví.