<Le> Revenu Minimum d'Insertion: une prestation d'accompagnement? - Afsa, C.
RMI medzi sociálnou ochranou a politikou zamestnanosti. Sedem príjemcov dávok RMI z desiatich malo v roku 1990 trvalé dávky. Trojmesačné vyhlásenie o príjmoch. Jeden príjemca dávok zo štyroch vykonával odmeňované činnosti. Rastúca aktivita stálych príjemcov dávok v r. 1990, ale v nevýhodnom zamestnaní. Zaradení v rámci RMI a ich návrat na platenú činnosť. Zrušenie sociálnej dávky v dôsledku príjmu - tri reálne prípady.