Pres d'un million de personnes sont passées par le dispositif du RMI en trois ans. - Poubelle, V.
Informácia o pôsobnosti inštitúcie garantovania minimálneho príjmu (RMI) vo Francúzsku. Legislatíva o zaradení medzi príjemcov minimálneho príjmu. Kto môže byť zaradený a koľko dostane mesačne na jednu osobu a koľko sa dostane na ďalšie osoby v domácnosti do 25 rokov. Práva, ktoré poskytuje RMI. Administratívny postup. Zaraďovanie do RMI. Jeho financovanie. Rozhodovacia komisia. Výplata dávok. Mapa RMI je mapou nezamestnanosti.