RMI et comportements sur le marché du travail. - Maurin, E.
Nezamestnaní príjemcovia podpory v rámci RMI (zaradení medzi príjemcov príplatkov minimálnych príjmov) vo Francúzsku prekonávajú mnoho ťažkostí pri hľadaní zamestnania. Aj po nastúpení do práce narážajú na ťažkosti. Príjemcovia podpory v anketách o voľných miestach. RMI pritiahla nečinných na trh práce a umožňuje im aktívnejší prieskum možností zamestnať sa.