Vyhláška ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky z 28. januára 1993 o odmenách a náhradách notárov. Sadzobník pre výpočet odmeny notára za notársku činnosť.
Odmena notára za notársku činnosť, poskytovanie právnych rád, vykonávanie správy majetku a spisovanie iných listín. Sadzobník pre výpočet odmeny.