Nová klasifikace zaměstnání. - Vokněrová, O.
Nová klasifikácia zamestnaní (KZAM) ako súčasť inovácie čs. štatistiky tak, aby vyhovovala medzinárodným normám. Popis medzinárodnej klasifikácie ISCO-88 a porovnanie so starším čs. systémom JKZ a novozavádzaným KZAM. Prehľad a charakteristika hlavných tried a tried KZAM.